Online Inschrijven

Je zoekt werk!
Je kunt je bij Great-Jobs inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en je CV te uploaden. Wij kunnen dan alvast voor je aan de slag gaan.

 

Contact

Online Inschrijven

Een online inschrijving kun je vergelijken met een open sollicitatie. Je komt niet direct in onze database terecht.

Great-Jobs beoordeelt namelijk eerst of wij jou van dienst kunnen zijn, oftewel of jouw cv past bij onze opdrachtgevers en de vacatures waarin wij op dit moment bemiddelen.

Als jouw cv voldoende aanknopingspunten heeft om te worden opgenomen in onze database, neemt een adviseur contact met jou op voor een kennismaking. Pas dan is jouw inschrijving definitief.

JA! Ik wil aan de gang bij Great-Cleaning

Als je hieronder je gegevens invult nemen wij contact met je op om een intake in te plannen. Zorg wel dat je dan ons inschrijfformulier ingevuld mee neemt.

Over Great-Cleaning

Great-Cleaning Schoonmaakbedrijf staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarin onderscheiden we ons. Door onze aanpak van “Klantgericht Klant Bedienen” merkt u direct het verschil. Schoonmaken start bij ons met communicatie en overleg. Wij willen helder krijgen wat er bij u speelt. Wij reageren daarop met een schoonmaakconcept op maat, een vertaling van uw eisenpakket. Uw bedrijf is onze zorg. Onze medewerkers liggen ons na aan het hart. Ons personeelsbeleid is daar op afgestemd: betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid vormen de kracht bij onze medewerkers. Teamspirit maakt onze mensen gemotiveerd. Werken met plezier vormt een extra continuïteitsgarantie en leidt tot een goed resultaat.

Ook leiden wij ons eigen personeel op in de Great-Cleaning Academy. Daardoor kunnen we betrouwbare professionals inzetten voor een perfect resultaat, zoals de klant het wil. Afspraak is afspraak!

Onze Diensten

Schoonmaak specialist

Interieurverzorging

Spoel Keuken

Kantoorschoonmaak

Grondige reiniging

Raam bewassing

Hogedruk wassen

Interieur zorg

Desinfecterende diensten

Frequentie mogelijkheden

Dagelijks

Elke 2 weken

2 maal per week

Maandelijks

Wekelijks

Eenmalig / op afroep

Contact Informatie

Santa Rosaweg 172 B
Willemstad, Curaçao

Call: +59995180374 (Curaçao)
Call: +59995180374 (Aruba)
Call: +5999 8431714 (Mobile)
Call: +59996610374 (Mobile)
great.cleaning (Skype)
Email: info@great-cleaning.nl