Great Cleaning Diensten

Posted by on 2 Nov 2014 in Nieuws

Great Cleaning Diensten

Interieurverzorging / Reiniging

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de dagelijkse en of periodieke reiniging van het interieur is. Daarom kunt u dit aan ons over laten, zodat alle elementen worden gereinigd met de juiste frequentie. Overdag, in de avond of s`nachts, alles is mogelijk. En uiteraard met een vertrouwd gezicht.

Bovendien kunnen we d.m.v. onze werkprogramma’s & gespecialiseerde beheerplannen het gehele schoonmaakonderhoud optimaliseren naar uw reinigingseisen binnen uw organisatie.

 

Houskeeping/ Cleaning

Schoonmaak hotels en recreatie

Een goede eerste indruk is essentieel, daarom is het erg belangrijk dat uw accommodatie brandschoon is. Great-Cleaning zorgt voor een hoge kwaliteit schoonmaak voor hotels en recreatie, waardoor uw gasten in alle tevredenheid kunnen vertoeven in uw accommodatie.

 

Specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf Great-Cleaning is bekwaam in verschillende soorten specialistische reiniging. Geen enkel materiaal is gelijk, en daarom vraagt dit om deskundigheid en verschillende reinigingstechnieken. Wij hebben de deskundigheid, ervaring en de apparatuur voor vele verschillende specialistische reiniging klussen. Zo kunnen wij alle schoonmaak klussen in uw bedrijf klaren.

 

Glasbewassing

Ramen dienen regelmatig te worden gewassen voor een nette uitstraling van uw pand, maar ook voor een langere levensduur. Hiervoor hebben we meerdere soorten technieken en hulpmiddelen tot onze beschikking om uw glas en omlijsting er weer stralend en op een representatieve manier uit te laten zien, zelfs op alle gewenste hoogtes. Voor zowel de binnen- als buitenzijde. Bovendien kan dat op afroepbasis of door middel van een jaarplanning.

Net als al onze andere diensten staat veiligheid hoog in ons vaandel. Vandaar dat onze gediplomeerde glazenwassers voor elk project de veiligheidseisen streng naleven.

 

Tot slot

Onze betrokkenheid is het verschil. Wij zijn niet alleen efficiënt en effectief, maar zeer loyaal en servicegericht. Bij ons draait alles om de centrale vraag: wat wilt u als klant? U staat voorop! En dus niet een standaard schoonmaakprogramma, maar een op maat gemaakte dienstverlening.

Vraag hier informatie aan en of een op maatgemaakte offerte of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

 


Close this Popup

Share This