Over Great Cleaning

Great-Cleaning

Wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten

Great-Cleaning Schoonmaakbedrijf staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarin onderscheiden we ons. Door onze aanpak van “Klantgericht Klant Bedienen” merkt u direct het verschil. Schoonmaken start bij ons met communicatie en overleg. Wij willen helder krijgen wat er bij u speelt. Wij reageren daarop met een schoonmaakconcept op maat, een vertaling van uw eisenpakket. Uw bedrijf is onze zorg. Onze medewerkers liggen ons na aan het hart. Ons personeelsbeleid is daar op afgestemd: betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid vormen de kracht bij onze medewerkers. Teamspirit maakt onze mensen gemotiveerd. Werken met plezier vormt een extra continuïteitsgarantie en leidt tot een goed resultaat.

Ook leiden wij ons eigen personeel op in de Great-Cleaning Academy. Daardoor kunnen we betrouwbare professionals inzetten voor een perfect resultaat, zoals de klant het wil. Afspraak is afspraak!

Iedereen voelt zich beter in een schone omgeving.

Meer woorden hoeven we er eigenlijk niet aan vuil te maken. Great-Cleaning een schone zaak.

Als professioneel schoonmaakbedrijf kunnen wij u van dienst zijn met tal van schoonmaakdiensten.

Onze schoonmakers hebben vaak jaren ervaring in het vak en weten precies hoe ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Al onze schoonmakers hebben onze eigen introductietraining gevolgd. Wij zorgen er voor dat onze mensen over de juiste diploma’s beschikken voordat ze bij u aan het werk gaan.

Interieurverzorging: mensenwerk

We maken uw interieur schoon met een vast team. Dat team leert uw bedrijf kennen, krijgt een band met uw organisatie en doet fluitend net wat meer dan gevraagd of beloofd.

Great-Cleaning

Vestiging Curaçao
Tel : +5999 – 8431714
Skype : great-jobs
Email : info@great-cleaning.eu

U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier

  Uw Naam

  Email

  Onderwerp

  Uw bericht


  Close this Popup

  Share This